Leave Your Message

He aha nā ʻano o ka excavator breakers Pehea e koho ai i ka mea kūpono

2024-06-20 09:45:35
He ʻokoʻa nā ʻano o ka hydraulic breakers no nā excavators a hiki ke hoʻokaʻawale ʻia e like me nā pae like ʻole. Eia kekahi mau ʻano hoʻokaʻawale maʻamau a me nā manaʻo no ke koho ʻana i ka breaker kūpono:

1l6h

1. Hana Hana: Hoʻokaʻawale ʻia i nā ʻāpana lima a me nā mīkini.
2. Ke Kumu Hana: Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia i nā ʻano hydraulic piha, hydraulic-pneumatic i hui pū ʻia, a me nā ʻano blast nitrogen. ʻO ka hydraulic-pneumatic i hui pūʻia, e hilinaʻi ana i ka hoʻonuiʻana i kaʻaila hydraulic a me ka nitrogen compressed e hoʻokele i ka piston,ʻo ia ka mea maʻamau.
3. Hoʻolālā Valve: Hoʻokaʻawale ʻia nā mea haʻihaʻi hydraulic i loko o ka valve i kūkulu ʻia a me nā ʻano valve waho.
4. Manaʻo Manaʻo Manaʻo: Hoʻokaʻawale ʻia i loko o nā manaʻo manaʻo paʻi a me nā mea haʻihaʻi manaʻo kaomi.
5. Noise Level: Hoʻokaʻawale ʻia i nā haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa a me nā haʻihaʻi leo maʻamau.
6. ʻO ke ʻano pahu: Hoʻokaʻawale ʻia i loko o nā ʻāpana triangular a me nā hale kiaʻi ma muli o ke ʻano pahu.
7. Hoʻokumu ʻia ʻo Casing: Hoʻokaʻawale ʻia i loko o ka pā paʻi a me nā mea wāwahi pahu pahu ma muli o ke ʻano o ka pahu.

Ke koho ʻana i ka mea haʻihaʻi hydraulic kūpono no kahi excavator, e noʻonoʻo i kēia mau ʻano:

- Ke kaumaha o ka Excavator a me ka hikina Bākeke: Pono ka mea wāwahi i koho ʻia me ke kaumaha a me ka hiki o ka bakeke o ka excavator e hōʻoia i ka palekana a me ka pono.
- Ke Kahe Hana a me ka Paʻi: E hōʻoia i ka hoʻokō ʻana o nā koi kahe o ka mea haʻihaʻi me ke kahe o ka puka o ka pahu kōkua o ka excavator e pale i ka wela o ka ʻōnaehana hydraulic a i ʻole e hōʻemi i ke ola o nā mea.
- Hoʻolālā Breaker: E koho i nā hoʻolālā hoʻolālā like ʻole e like me nā triangular, ʻākau-kūpono, a i ʻole nā ​​ʻano leo leo e pili ana i ka ʻenehana hana a me nā pono, e loaʻa ai ka pale maikaʻi, hoʻemi i ka walaʻau, a me ka haʻalulu.
- Ke Ana Hoʻohālike Hydraulic Breaker: E hoʻomaopopo i ke ʻano o nā helu i loko o ke kŘkohu, i hiki ke hōʻike i ke kaumaha o ka excavator, ka hiki o ka bakeke, a i ʻole ka ikehu hopena o ka mea wawahi, e koho i ke kumu hoʻohālike kūpono.

I ka hōʻuluʻulu ʻana, i ke koho ʻana i kahi mea wāwahi, e noʻonoʻo i ke kumu hoʻohālike o ka excavator, tonnage, ka ʻāina hana, a me ka ikaika haʻihaʻi pono e hōʻoia i ka hoʻohālikelike ʻana o nā palena hana o ka mea haʻi i nā koi o ka ʻōnaehana hydraulic o ka excavator.